Kuşadası’nda Atatürk’ü Anma ve Gençlik Haftası etkinliklerine, Türk Hava Kurumu, gerçekleştirdiği havacılık faaliyetleriyle damga vurdu.
Türk Hava Kurumu Kuşadası Şubesi tarafından üç gün süreyle Kuşadası sahilinde stand açıldı ve renkli hava gösterileri gerçekleştirildi.
THK Kuşadası Şubesi tarafından, THK Üniversitesi ve THK Aydın Şubesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki etkinliklere Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Jandarma Komutanı Hasan Şahin, Kuşadası Emniyet Müdürü Özgür Batçıoğlu, Kuşadası Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Östaş, THK Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Gönen, THK Aydın Şube Başkanı Dinçer Saldırış ve THK Kuşadası Şube Başkanı Seydi Yıkılmaz ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Kuşadası’na tatile gelen yerli ve yabancı turistlerin de büyük ilgi gösterdiği hava gösterileri Kuşadası sahilinde renkli görüntüler eşliğinde şenlik havası oluşturdu. Bu arada, etkinlikler kapsamında THK tarafından Kuşadası sahilinde açılan standlarda THK Üniversitesi tarafından havacılık konusunda bilgilendirme ve tanıtım çalışması yapıldı.
THK Kuşadası Şube Başkanı Seydi Yıkılmaz, Türk Hava Kurumu’nun Kuşadası’nda yeniden bir yapılanma içinde olduğunu belirterek, “ Kısa süre içerisinde yeniden hizmete soktuğumuz THK Kuşadası Şubesi olarak ikinci önemli etkinliğimize imza attık. Gençlik haftasında havacılığa gönül vermiş gençlerimizle birlikte hem hava gösterileri yaptık, hem de tanıtım ve bilgilendirme çalışması gerçekleştirdik. Gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum “ dedi.