Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan alışveriş merkezinde görevli kadın güvenlikçinin, bir müşterinin otomobilini çizdiği iddia edildi. Araca zarar verilmesi anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Olay, Nazilli’nin İstiklal Mahallesi’nde bulunan alışveriş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde aracıyla AVM’ye giden Tolga Taşkıran, boş bulduğu bir alana aracını park etti. Bir süre içeride dolaşan Taşkıran, aracının yanına geldiğinde gördüğü manzara karşısına şoke oldu. Aracın 3 ayrı yerinde çizikler olduğunu fark eden Taşkıran, AVM yetkililerinden güvenlik kameralarının incelenmesini istedi. Görevlilerin tutanak tutulması halinde görüntüleri gösterebileceklerini belirtmesi üzerine Taşkıran, durumu en yakındaki jandarma karakoluna bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, güvenlik kameralarını incelmeye aldı. Yapılan incelemede aracın, AVM’de çalışan 35 yaşlarındaki bir kadın güvenlikçi tarafından çizildiği tespit edildi. Güvenlik kameralarının incelendiği odaya çağrılan güvenlik personelinin bir anlık sinirle olayı gerçekleştirdiğini söylediği ve özür dilediği kaydedildi.
Güvenlik personelinin eline taş alarak aracını çizdiğini söyleyen Tolga Taşkıran, yaşanan olaya tepki gösterdi. Aracın 3 ayrı yerinde hasar olduğuna değinen Taşkıran, “İlk başta kamera yok denildi daha sonra Jandarma gelince görüntüler incelendi. Kamera kayıtlarında her şey net. 3 parça boya ve bin TL’ye yakın zarar var. Aracın değeri 35 bin TL’ydi, değeri düştü. Kadın güvenlikçi ’Anlaşalım, masrafı karşılayalım’ dedi. Yönetim ve güvenlik personeli müdüründen şikayetçi olacağım” dedi.
Daha önce de benzer olayların yaşandığına dikkat çeken Taşkıran, “Daha önce de bunun gibi olaylar olmuş. Bizim isteğimiz masrafımız, zararımız karşılansın. Ciddiye alınmazsa, mahkemeye de başvuracağız. Birisine para verseniz, bu şekilde yapamaz. Durduk yere aracıma zarar verdiler. Bizim güvenliğimizi bu şekilde mi sağlıyorlar?” diye konuştu.