Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantılarının ikinci birleşimini gerçekleştirildi.
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci oturumu, Özlem Çerçioğlu başkanlığında yapıldı.
BŞB Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, 30 Gündem maddesi görüşüldü. Meclis, birinci oturumda ilgili komisyonlara havale edilen maddeleri komisyonların aldığı karar doğrultusunda oylamaya sunuldu.
Meclise sunulan 28 gündem maddesi oy çokluğuyla kabul edilirken, 27’nci gündem maddesi; Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık Dairesi Başkanlığı bünyesinde yapılacak olan Yaşlı Sosyal Yaşam Merkezi ve Evde Hasta Ziyaretleri ile Hayvanat Bahçesi ve barınakların temizlik ve bakımına ait Hizmet Alım İhalelerin 5393 Sayılı Kanunun 67. Maddesi gereği yıllara yaygın yüklemeler şeklinde yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin 29’ncu maddesi’nde, Efeler ilçesi Çeştepe Mahallesi Muğla Karayolu 4. km. üzeri Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminalin de bulunan 113 araçlık otopark alanının AYBEL İnşaat Organizasyon Spor Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye işletmesinin devredilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oy çokluğu ile kabul edilirken, MHP meclis üyesi Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın tek ret oyu kullanması dikkat çekti.
Bir sonraki oturumun 11 Ekim 2016 tarihinde saat 16.00’da yapılması yönünde karara bağlandı.