Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan üç yeni hasta nakil ambulansımdan biri Söke merkezli hizmet verecek. Söke’ye gelen mavi şeritli hasta nakil ambulansı teslim alındı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sokulan hasta nakil ambulanslarından biri Aydın merkez, biri Nazilli ve biri ise Söke’ye gönderildi. Söke’de bulunacak hasta nakil ambulansının Söke-Kuşadası ve Didim ilçelerine hizmet vereceği belirtildi. Söke merkezli çalışacak ambulansın teslimi yapılırken, Söke’ye tahsis edilen ambulans Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli tarafından teslim alındı. Teslim töreninde Aydın Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. İsmail Çevik de bulundu. Teslim töreni sonrasında Dr. İsmail Çevik ambulans ve donanımları hakkında görevlendirilecek personele bilgiler verdi.
Hasta Nakil Ambulansının Buharkent’ten Didim’e kadar Aydın ili sınırları içerisinde 7/24 ücretsiz olarak hizmet vereceği belirtildi. Vatandaşlar ihtiyaç halinde 444 13 40 No.lu telefondan hasta nakil ambulansına ulaşabilecek. Ambulans Söke’de 3 acil tıp teknisyeni ve 4 şoför Söke’de 24 saat hazır bulunacak.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Fatih Akkentli; “Mavi şeritli nakil aracımız acil olmayan nakillerde hizmet verecek. Sökemiz başta olmak üzere Kuşadası ve Didim ilçelerimizde de ihtiyacı hissedilen hasta nakil ambulansının hayırlı olmasını diliyorum. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu hizmetleri ile vatandaşlarımızın gönüllerinde taht kurmaya devam etmektedir” dedi.