Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Aydın İl Başkanlığı, Türki Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümü ve Polis haftası nedeniyle Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’yü ziyaret etti.
Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü’nün makamında gerçekleşen ziyarete Diva-Sen Aydın İl Temsilcisi Necmettin Tufan, İl Mali Sekreteri Ahmet Güzel, İl Teşkilatlanma Sekreteri İsa Yörük, İl Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sekreteri Oğuz Demir ve Diva-Sen Efeler İlçe Başkanı Yasin Yetiştirici katıldı.
Türk Polis Teşkilatının 171. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftasını kutlayan Diva-Sen İl Temsilcisi Necmettin Tufan, polis teşkilatı mensuplarına hayırlı çalışmalar diledi. Türkiye’nin geçtiği kritik süreçte Diva-Sen olarak emniyet güçlerinin sonuna kadar arkasında olduklarını kaydeden Tufan, “Polis teşkilatımızda, Diyanet İşleri Başkanlığı gibi devletin hassas kurumlarından birisidir. Yaşadığımız bu zor süreçte ülkesi ve milleti için Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinde terörle mücadele eden polis ve askerlerimizin Allah yardımcısı olsun. Dualarımız her zaman onlarla. Bizlerin rahat uyuyabilmesi ve ülkenin bütünlüğünü korumak adına canları pahasına mücadelelerini sürdürüyorlar. Biz tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve kahraman gazilerimize de acil şifalar diliyoruz” dedi.
İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü ise, toplumda rol model olarak algılanan diyanet çalışanlarına çok iş düştüğünü belirterek, “Günümüzde örnek insanlara ihtiyaç var. Özellikle çocukların ve gençlerin örnek alabileceği erdemli insanlar, toplumun huzuruna olumlu katkılar sağlayacaktır” diye konuştu.
Böğürcü, Diva-Sen Aydın Şube Yönetim Kurulu üyelerine anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.