Genç Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği, hazırladığı ‘Direnişi Sembolü, İstiklal Destanın Adı; Çanakkale’ isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında destanların yazıldığı cepheleri ziyaret etti.
Genç Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği, hazırladığı ‘Direnişi Sembolü, İstiklal Destanın Adı; Çanakkale’ isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Çanakkale’ye kültürel gezi düzenledi. Geziye Genç Memur-Sen Aydın İl Başkanı Yakup Özen’in yanı sıra çok sayıda Genç Memur-Sen üyesi katıldı. Çanakkale destanının yazıldığı cephe, mevzi ve şehitlikleri yerinde gören Aydın Genç Memur-Sen üyeleri, oldukça duygusal anlar yaşadı.
Genç Memur-Sen Aydın İl Başkanı Yakup Özen, yaptığı açıklamada; “Aydın Genç Memur-sen olarak ‘Direnişi Sembolü, İstiklal Destanın Adı; Çanakkale’ diyerek 20 Şubat’ta liseler arası mektup yarışması düzenlemiştik. Mektup yarışmasında dereceye giren ve jüride görev yapan arkadaşlara Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube il divan toplantısında hediyelerini takdim etmiştik. Genç Memur-Sen yönetimi olarak projenin devamında Çanakkale’ye kültürel gezi düzenledik. Çanakkale programımızda bizlere destek olan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e, Gençlik Merkezi Müdürümüz Mikail Kavaklı’ ya teşkilatım adına teşekkür ederim. Genç Memur-Sen olarak ‘ilim irfan yolunda, şuurla gençlik’ düsturuyla yola çıkan gençlik olarak kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan ağabeyimizin izinde bugünün erdemliler hareketiyiz. Zamanın bizde olduğunu ve mekanın bizlere emanet olduğunun bilincindeyiz. Yeni Türkiye’nin inşasında Genç Memur-Sen olarak aktif bir şekilde kültürel sosyal etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Bu programda emeği geçen başta şube başkanı olan ağabeylerim olmak üzere programa katılan yol arkadaşlarıma ve büyük Memur-Sen ailemize teşekkür ederim” diye konuştu.