Aydın İl Müftülüğü, Ramazan ayı münasebetiyle şehit yakınları, gaziler ve Aydın’da ikamet etmekte olan mülteci ailelere iftar yemeği verdi.
İftar yemeğine Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Vali Yardımcıları Abdullah Aslan, Mustafa Yıldız, Alper Faruk Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Arslan, Aydın Belediye Meclis Üyesi Halis Günday, İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, , İl Müftü yardımcıları, İlçe Müftüleri, kurum şube müdürleri, STK temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve Aydın’da ikamet etmekte olan mülteci aileleri katıldı.
Ramazan ayının içinde birçok güzellikleri barındıran bir ay olduğuna ifade eden Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, “Ramazan ayı oruç, tövbe, ümmet olarak birbirimizi kucaklama ayıdır. Başkanlığımızın belirlemiş olduğu tema çerçevesinde bizlerde Müftülük olarak gönüller sofrası kurmak istedik” dedi.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başlayan iftar yemeği, yine okunan sofra duası ile son bulurken davetlilere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı için hazırlanan tanıtım filmi izlendi.