Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, terör saldırılarıyla Türkiye’deki birlik ve beraberliği bozmak isteyenlerin asla başarılı olamayacağını belirtti.
Sağlık-Sen Aydın Şubesi Yönetim Kurulu, son dönemde yurt genelinde yaşanan terör saldırılarının ardından bir taziye mesajı yayınladı. Yönetim kurulu adına bir açıklama yapan Şube Başkanı Baki Karaer, “Ülkemizde son dönemde yaşanan terör saldırında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Sağlık-Sen olarak hain saldırıları gerçekleştirenleri ve arkalarındaki küresel güçleri lanetliyoruz. FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından terör örgütlerinin sırayla sahneye çıkması, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların bir göstergesidir. FETÖ’nün darbe görüntülü işgal girişiminin ardından eli kanlı PKK tarafından Diyarbakır’ın Çınar İlçesi’ndeki Trafik Şube Müdürlüğü’ne yönelik bombalı araçla saldırı gerçekleştirilmiş, bunun ardından bir başka eli kanlı terör örgütü DAEŞ Gaziantep’te düğünü kana bulamıştı. Terör nöbetini devralan PKK, kalleş saldırılar gerçekleştiriyor” dedi.
“Hiçbir darbe girişimi ve terör eylemi amacına ulaşamayacaktır”
“Terör örgütlerinin ardı ardına sahneye çıkması, ülkemizi istikrarsızlaştırma, zayıflatma, birlik ve beraberliğimizi bozmaya yöneliktir” diyen Karaer, “Darbe girişimine maruz kalan ordumuzun, darbeden bir ay sonra, sınır ötesi operasyon yaparak, terör örgütlerine darbe yapması, ülkemiz üzerinde kötü emelleri olan güçleri rahatsız etmiş görünmektedir. Aziz milletimizin feraseti ve cesareti sayesinde ülkemizi hiçbir terör örgütü ve arkalarındaki küresel güçler bölemeyecektir. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde hiçbir darbe girişimi ve terör eylemi amacına ulaşamayacaktır. Bu kadar sık aralıklarla yapılan terör saldırılarının amacı, ülkemize diz çöktürmek, tavizler elde etmeye yöneliktir. Bir kez daha haykırıyoruz: Diz çöktüremeyeceksiniz, bölemeyeceksiniz. Amacınıza ulaşamayacak ve döktüğünüz kanda boğulacaksınız” şeklinde konuştu.