Aydın Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği, 2016-2017 sezonunu Bitez-Akvaryum Koyunda düzenleyeceği etkinlikle açmaya hazırlanıyor.
Aydın Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (SÖDOSK) üyeleri, geçen sezon raftingle kapattıkları sezunu bu yıl 2 Ekim’de Muğla’nın Bodrum ilçesi Bitez-Akvaryum Koyu arasında düzenleyecekleri ‘Doğa Yürüyüşü’ etkinliği ile açacaklarını duyurdular.
2016-2017 sezonunda sadece Aydın değil İzmir, Muğla, Manisa ve Denizli’de de faliyet göstereceklerini belirten Aydın Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Adem Gümüşsu,” 2016-2017 sezonu üyelerimize hayırlı olsun. Bu sezon sadece bölgemizde değil İzmir, Muğla, Manisa ve Denizli’de faaliyet yapacağız. Bu sene geçtiğimiz senelerden daha güzel olacak. Faaliyetlerimize çevreye ve canlılara zarar vermeyecek, onları rahatsız etmeyecek herkes katılabilir. Keyifli bir doğa faaliyetlerinde aramızda olmak isteyen herkesi bekleriz” dedi
Aydın Söke Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği üyeleri, Bitez-Akvaryum Koyu sonrasında 16 Ekim’de Germiyan-Ildırı, 30 Ekim’de Adala Hermos Kanyonu, 13 Kasım’da Değirmendere Kanyonu, 27 Kasım’da Aydın, 11 Aralık’ta Güney Şelalesi, 25 Aralık’ta Uyku Vadisi, 8 Ocak’ta Alinda Antik Kenti, 22 Ocak’ta Behzat Tepesi, 5 Şubat’ta Göktepe Dağı, 19 Şubat’ta Saim Köyü, 5 Mar’ta Gödence Köyü, 19 Mart’ta Yerkesik-Turnalı, 2 Nisan’da Toparlar Şelalesi, 16 Nisan’da Yalıçiftliği, 30 Nisan’da Geyik Kanyonu, 14 Mayıs’ta Çatalkaya, 20-21 Mayıs’ta 5.Latmos Şenliğiyle sezon tamamlanacak denildi.