Vatan Patisi Aydın İl Teşkilatı, Aydın Tabip Odası Başkanlığına seçilen Dr. Hakan Karagözlü’ye hayırlı oldun ziyaretinde bulundu.
Vatan Partisi İl Teşkilatı, Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Dr. Hakan Karagözlü’ye hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yakın zaman da yapılması planlanan parti kurultayına davet etti.
Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Dr. Hakan Karagözlü, ”Biz artık Tabip Odası olarak siyaset yapmak istemiyoruz tek temennimiz Aydın’ın sağlığı ve sağlık şartlarının düzelmesi için uğraşmak istiyoruz. Bizim de siyasi görüşlerimiz var ama bu görüşleri işimiz içerisinde yansıtmak istemiyoruz. Hangi parti olursa olsun eşit mesafede davranacağız. Vatanının ve milletini seven herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Bizler de bu vesileyle yakın zaman da düzenleyeceğimiz çocuk istismarına karşı yapılacak olan panelde sizleri de görmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi ülkemiz ve Aydın’da çocuk istismarı sayısı artmakta buna dur demek, halkımızı aydınlatmak ve bilinçlendirmek için bu paneli yaparak bir arada olacağız” dedi.