Aydın’da uzun bir süredir yağış almayan Efeler ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur etkisini artırınca bir süre trafiğin durmasına neden oldu.
Aydın’ın Efeler ilçesinde uzun bir aranın ardından öğleden sonra başlayan ve akşam saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Yolda seyir halinde olan araçlar durma noktasına gediği ve trafiğin yoğun işlediği Efeler ilçesi Batıgazi Bulvarında etkisini artıran yağış yolda birikintilerine sebep oldu ve bir süreliğine trafik tıkandı.
Efeler ilçe merkezinde yaklaşık bir saat süre ile etkisini artıran yağış nedeniyle cadde ve sokaklar sular altında kalırken, belediye ekipleri harekete geçerek mazgalları kontrol ederek tıkanmaları engelleyerek yeni tedbirler aldı. Yağışın etkisini kaybetmesinin ardından ana cadde ve işlek sokaklarda trafik akışı normale döndü.
Meteoroloji yetkilileri, soğuk ve serin hava dalgasına girilmesiyle birlikte Aydın genelinde görülen yağışların hafta sonuna kadar aralıklarla devam edeceğini belirterek, yetkililer ve vatandaşları uyardı.