Aydın’ın Efeler ilçesindeki Atatürk Kent Meydanı’nda yer alan ve ışık gösterilerinin yapıldığı süs havuzu görenlerin ilgi odağı oldu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan tatürk Kent Meydanı üst yapısal peyzaj projesinde 35 bin kişinin aynı anda miting, konser, festival ve tören gibi etkinlikleri yapabileceği gibi toplam 36 bin metrekare alanda yapısal peyzaj düzenlemeleri ile açık sergi salonları, bin 350 metrekarelik bilgisayar kontrollü gösteri havuzu, buz pateni pisti, kaskatlı havuzlar, tören-şölen alanı, dinlenme alanları, yürüyüş alanları ile kafeler ve seyir terası yer alıyor.
Meydanın altında inşa edilen 600 araç kapasiteli yeraltı otoparkı ile şehir merkezindeki otopark sorununu büyük ölçüde çözerken, Atatürk Kent Meydanın yer üstü yapısal peyzaj alanı ile halka hizmet vermeye devam ediyor.
Darbe girişiminin gerçekleştirildiği 15 Temmuzdan beri her akşam Türk bayrağıyla meydanları dolduran vatandaşların yanı başların da yer alan bin 350 metrekarelik bilgisayar kontrollü gösteri havuzu görenlerin ilgi odağı oldu.