Galatasaray’ın taraftar grubu ultrAslan Aydın Temsilciliği üyeleri, takımlarını ezeli rakibi Beşiktaş ile Cumartesi günü oynanacak TFF Turkcell Süper Kupa maçında desteklemek için maçın oynanacağı Konya’ya gidecek.
Spor Toto Süper Lig ekibi Galatasaray’ın taraftar oluşumu ultrAslan’ın Aydın Temsilciliği, takımı yalnız bırakmıyor. 2008 yılında kurulduğu günden bu yana Galatasaray’ı desteklemek üzere deplasman maçlarına giden UltrAslan Aydın Temsilciliği üyeleri, Sarı Kırmızılı takımın Konya Büyükşehir Stadyumu’nda ezeli rakibi Beşiktaş ile kozlarını paylaşacağı TFF Turkcell Süper Kupa maçına adeta çıkartma yapacak. Günler öncesinden organizasyon için planlama yapan taraftarlar, yaklaşık 50 kişilik bir grup halinde Konya’ya giderek takımlarını yalnız bırakmayacak. Kendileri için mesafenin önemi olmadığını ifade eden ultrAslan Aydın Koordinatörü Emre Kızılkaya, “Deplasmanların uzak ya da yakın olması bizim için fark etmiyor. Bizim için önemli olan gönül verdiğimiz takımımızın yanında olabilmek” dedi.
Yıllardır faaliyette olduklarını ifade eden ve Galatasaray’a gönül vermiş Aydınlıları bir araya getirdiklerini kaydeden Kızılkaya, “Kurulduğumuz günden bu yana sürekli büyüyen bir yapımız var. Her sezon aramıza yeni arkadaşlarımız katılıyor. 2008’den bu yana Galatasaray’ın bir çok deplasman maçına organizasyon düzenledik. Özellikle İstanbul’da oynanan derbi maçlarına yüksek sayıda katılımla gidiyoruz. Bunun yanında kupa finallerine, Şampiyonlar Ligi maçlarına ve Aydın’a yakın deplasman maçlarında takımımızı yalnız bırakmıyoruz. Geçen sezonlarda Kayseri ve Manisa’da oynanan TFF Süper Kupa maçına da üyelerimizle beraber gitmiştik. Takımımızı sonuna kadar destekleyeceğiz. Bu sene de Konya’ya giderek takımın yanına olmak istiyoruz. Takımımızdan galibiyet bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Yeni sezonda Akhisar Belediyespor gibi deplasmanlara gideceklerini belirten Kızılkaya, sarı kırmızı renklere gönül veren tüm Aydınlıları maçlara beklediklerini sözlerine ekledi.