Yeni sezon hazırlıkları için gün sayan Aydınspor 1923, Aydın’da yapacak olduğu birinci kamp döneminin tarihini 17 Temmuz olarak belirledi. Önümüzdeki hafta teknik heyeti ile birlikte Aydın’a gelmesi beklenen Teknik Patron Bahaddin Güneş yeni sezonun plan ve projesini çizecek.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, 2016-2017 futbol sezonunun hazırlıkları için kolları sıvadı. 17 Temmuz’da top başı yapması beklenen siyah beyazlıların bu tarihe kadar iç ve dış transferde de birçok oyuncuyla anlaşarak kampa hazır bir şekilde girmeyi planlıyor. Yaklaşık 10 gün sürecek olan Aydın’daki kamp 26 Temmuz tarihinde sona ermesi bekleniyor. Siyah beyazlıalr Aydın’daki kampın sona ermesinin ardından iki gün izin yapıp daha sonra da şehir dışındaki kampa gidecek. Önümüzdeki hafta içinde de Aydın’a gelmesi beklenen Teknik Adam Bahaddin Güneş, her şeyin yolunda gittiğini ifade ederek camianın gelecek sezon için rahat olmasını yönünde de mesaj verdi.
“GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR”
Transferde görüşmelerin devam ettiğini ve yeni isimlerin önümüzdeki günlerde Aydınspor 1923 ile masaya oturmaya hazır olduğunu kaydeden Güneş, “Transferlerde gecikmezsek 17 Temmuz gibi toplanmayı düşünüyoruz. 25-26 Temmuz gibi de Aydın kampını bitirip ve ardından iki günlük iznin ardından şehir dışındaki kampımıza gideceğiz. Bu konuda da kamp için arayışlarımız devam ediyor. Transferde de görüşmelerimiz devam ediyor. Bu konuda da futbolcu isimlerini gizli tutuyoruz. Futbolcuların başka takımlarla gündeme gelmesini istemiyoruz. Kulübün dengesine uygun ve bütçeleri de zorlamadan çalışmalarımıza devam diyoruz. Günde çok sayıda isimle görüşüyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz çünkü bir yanlış yapmak istemiyoruz. Bazı transferlerde uçuk paralar oynuyor biz de bu paraları indirmek için bazı transferleri ağırdan alıyoruz. Yönetimimiz çalışıyor ve mütevazi bir takım kurmanın mücadelesini veriyor” dedi.
“CAMİAMIZIN İÇİN RAHAT OLSUN”
Transferdeki sessizliklerini önümüzdeki günlerde bozacaklarını dile getiren Güneş, “Aydınspor 1923 potansiyeli yüksek olan köklü bir camiadır. Sıkıntı her grupta olduğu gibi burada da olabilir. Takımımızın yüzde 40-50’si duruyor. Yeni takviyelerle birlikte ve tam anlamıyla birlikte takım olduktan sonra bir sorunun yaşanacağını düşünmüyorum. Grubumuz ne kadar zorlu olsa da bu yarışın içinde biz de olacağız hiçbir takımın bir garantisi yok. Play-Off ve şampiyonluk lafla değil icraatla oluyor. Biz sahada bunun mücadelesini vereceğiz. Camianın her kesimiyle birlikte hareket edip en güzelini başarmak istiyoruz. Camiamızın içi rahat olsun” diye konuştu.