Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçında 3. Lig ekiplerinden Cizrespor’a konuk olacak olan Aydınspor 1923, rakibini yenerek Aydın’a tur atlayarak dönmenin hesaplarını yapıyor.
Aydınspor 1923, deplasmanda 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Şırnak temsilcisi Cizrespor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelecek. Cizre İlçe Stadı’nın ev sahipliği yapacağı karşılaşmada ilk düdük saat 13.00’te düdük çalacak. Hatay yenilgisini Cizrespor galibiyeti ile unutturtmak isteyen siyah-beyazlılarda cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Cezası biten Nezir Özer ile tam anlamıyla hazır hale gelen Ramazan Karaca’nın şans bulmasının muhtemel olduğu karşılaşmada Aydınspor 1923, 2014-2015 sezonunda Cizre’de yaşadığı şoku yaşamak istemiyor. İki sezon önce rakibine yine kupada 3-1 mağlup olan Aydınspor 1923, Aydın’a turlayarak dönmenin hesaplarını yapıyor.
Cizrespor’u yenerek tur atlamak istediklerini ifade eden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, “Lig kadar kupayı da önemsiyoruz. Zor bir maç oynayacağız. Zeminin sentetik olması bizim için dezavantaj olabilir. Ancak hiçbir bahane üretmeden kazanmanın yolunu bir şekilde bulacağız. Aydın’a tur atlayarak dönmek istiyoruz” dedi.
Aydınspor 1923’ün Cizrespor ile deplasmanda oynayacağı maçta Kocaeli Bölgesi hakemleri görev yapacak. Alper Çetin’in düdük çalacağı karşılaşmada Rahman Kalyoncu ile Harun Dağdeviren bayrak sallayacak olup dördüncü hakem Bilal Çavuş ise saha kenarından hakem üçlüsüne yardım edecek.