Transfer görüşmelerini sürdüren ve önümüzdeki günlerde de son transferlerine imzaları attırmaya hazırlanan Aydınspor 1923, Gümüşhanespor’un orta saha oyuncusu Cumhur Yılmaztürk’ü kadrosuna katmak için harekete geçti.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923, orta sahaya yapmayı planlandığı takviye konusunda aradığı oyuncuyu Gümüşhanespor’da buldu. Daha önce İsa Akgöl, Tahir Babaoğlu, Berat Ali Genç ve Samet Yeniceli ile ön anlaşma yapan Efe, son olarak Gümüşhanespor’un 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Cumhur Yılmaztürk’ü kancasına taktı. Serhat Mermer’in takımdan ayrılması sonrası ön libero bölgesinde arayışlarını sıklaştıran siyah beyazlılarda bu sezon oynadığı 38 karşılaşma ile istikrarlı bir performans yakalayan Yılmaztürk için nabız yoklandığı öğrenildi. Kulübüyle olan ufak pürüzleri aşması durumunda siyah beyazlılara imza ataması beklenen anlaşma sağlanması halinde 18 Temmuz’da yapılacak olan sezon açılışında yer alması bekleniyor.
38 KARŞILAŞMADA OYNADI
Galatasaray alt yapısında yetişen ve 2009 yılında sarı kırmızı takımla profesyonelliğe geçiş yapan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, sonrasında ise Çaykur Rizespor, Kahramanmaraşspor, Altay’da forma giydi. Geçtiğimiz sezonu Karadeniz temsilcisi Gümüşhanespor’da geçiren Cumhur, kırmızı beyazlı takımda geçirdiği sezonda toplam 38 karşılaşmada top koştururken oynadığı karşılaşmalarda bir kez rakip fileleri sarsabildi.