Hafta sonu evinde yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçına çıkmaya hazırlanan Aydınspor 1923, hem kamp çalışmasına hem de Fethiyespor maçının hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yeni oyuncuların görücüye çıkacağı karşılaşma Cumartesi günü saat 18.00’de Adnan Menderes Stadın’da oynanacak.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 yeni sezon hazırlıklarına Yörük Ali Efe Tesileri’nde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Yaklaşık 11 gündür çift idman yapan siyah beyazlılar yavaş yavaş form tutarken, yarın (Cumartesi) günü Fethiyespor ile oynayacağı ilk hazırlık maçına konsantre olmaya çalışıyor. Yeni sezon öncesinde ilk sınavını verecek olan siyah beyazlılar, eksiklerini tespit etme anlamında da önemli bir maça çıkacak. Taraftarların da yeni transferleri görmek için sabırsızlıkla beklediği maç için Efe’nin teknik heyeti teknik ve taktik anlamında çalışmalar yaptığı da öğrenildi. Müsabaka için Aydınspor 1923 tarafından maç saati, hakemleri ve stad için gerekli başvuruların da yapıldığı öğrenilirken, siyah beyazlılar tarafından yapılan açıklamada maç için herhangi bir olumsuzluğun söz konusu olmadığı belirtildi.
PANKARTLA ÇIKACAKLAR
15 Temmuz akşamı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleşen darbe girişimine Aydınspor 1923, bir kez daha tepkisini göstermeye hazırlanıyor. Aydınspor 1923 yönetiminin hazırlattığı ‘Darbeye Hayır’ ve ‘Demokrasiye Evet’ yazılı iki ayrı pankart ile tribünleri selamlamaya hazırlanan iki dost ekip birlikte darbe karşıtı mesaj verecek.