Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923 futbol takımı oyuncuları, teknik heyeti ve yönetimi, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.
Kendilerine desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden teknik heyet ve futbolcular, pazar günü oynayacakları zorlu Kocaeli Birlik maçı için galibiyet sözü verdiler.
SADECE BAŞKAN ÇERÇİOĞLU DESTEK VERDİ
Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Fatih Atay, her zaman yanlarında olan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek, “Teknik heyet ve futbolcularımızla Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret ederek moral bulduk. Kendisi Türkiye’ye örnek olmuş çalışmalarının yanında kentin takımı Aydınspor 1923’ün her zaman destekçisi. Hiç kimse bize yardım etmedi, bu takıma desteği sadece Sayın Özlem Çerçioğlu vermiştir. Zorlukları aşarak ligde üst sıralara gelmemizde sayın Başkan Çerçioğlu’nun büyük emeği var. Hem futbolcular, hem teknik heyet, hem Aydın halkı adına teşekkür ediyorum" dedi.
PAZAR GÜNÜ BU TAKIM GALİP GELECEK
Maçlara gelen Aydınlılara teşekkür eden Başkan Çerçioğlu “Aydınspor 1923 takımına güveniyorum ve pazar günü galibiyet bekliyorum. Bu futbolcular pazar günü galip gelerek taraftarları mutlu edecek. Her zaman çalışarak bir yerlere gelebilirsiniz, bu takımda savaşarak, emek vererek laf üretmeyerek bugünlere geldi. Bizde çalışıyoruz, çalışmadan başarı elde edilmez. Bütün Aydın halkını pazar günü bu önemli maça bekliyorum” diyerek futbolculardan galibiyet sözü aldı. Aydınspor 1923 futbol takımı oyuncuları, teknik heyeti ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, futbolculara başarılar diledi.