Eksik olan bölgeler için transfer çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923, orta saha ve defans hattı için iki isimle prensipte anlaştı. Siyah beyazlılar son olarak Bayrampaşa’da forma giyen stoper Süleyman Özdamar ile Adana Demirspor’un orta saha oyuncusu Emin Aladağ ile el sıkıştı.
Aydınspor 1923, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Eksik olan mevkiler için arayışlarına devam eden siyah beyazlılar alternatifsiz olan stoper bölgesine bir isim daha takviye yaptı. Bonservisi Giresunspor’da bulunan ve geçen sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Bayrampaşa’da geçiren 23 yaşındaki genç stoper Süleyman Özdamar’la anlaşmaya vardı. Orta sahaya da oyun kurucu statüsünde ve pas trafiğini sağlayabilecek bir oyuncuyla daha anlaşan Aydınspor 1923, Adana Demirspor’dan da Emin Aladağ ile el sıkıştı.
EMİN ALADAĞ KİMDİR?
Futbol hayatına Bursa temsilcisi Kestel Belediyespor’da başlayan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu, profesyonel imzasını ise Bursaspor’da attı. Sonrasında Bursa Merinosspor’da top koşturan Aladağ’ın bir sonraki adresi İnegölspor oldu. İnegöl macerası sonrasında Samsunspor ve Giresunspor formaları terleten deneyimli orta saha, Denizlispor ile anlaşarak yaklaşık 5 sezon yeşil siyahlı formayı terletti. Denizli ekibinden sonra Süper Lig deneyimi yaşadığı Akhisar Belediyespor’da top koşturdu. Aladağ son olarak geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’de Play-Off’lara kalan ve Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren Adana Demirspor’da görev aldı. Deneyimli oyuncu Mavi Şimşekler’de ligde 23 karşılaşmada forma giymeyi başardı.
SÜLEYMAN ÖZDAMAR KİMDİR?
Futbola Altay’da başlayan ve ilk profesyonel sözleşmesini siyah beyazlı forma altında atan 23 yaşındaki genç savunma oyuncusu, sonrasında Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor’a transfer oldu. Kırmızı Siyahlı takımdan farklı kulüplere kiralanan genç oyuncu, sonrasında Gölcükspor forması giydi. Geçen sezonun ilk yarısında Gaziantep ekibinde geçiren Özdamar, ligde 1, kupada 3 ve U21 takımında ise 2 mücadelede boy gösterdi. Bonservisi Giresunspor’da olan bulunan Özdamar, ikinci yarıda gittiği Bayrampaşaspor’da ise ligde 15 maçta forma giydi.