Niğde deplasmanından sonra evinde Sarıyer ile oynadığı maçtan da puan çıkartamayan Aydınspor 1923’te moraller dip yaparken, siyah beyazlıların teknik patronu Göksel Özemir, “Oyun ritmini devam ettiremedik” dedi.
Aydınspor 1923, 11’inci hafta mücadelesinde evinde konuk ettiği İstanbul ekibi Sarıyer’e 2-3 mağlup olarak önemli bir üç puandan daha oldu. Teknik Direktör Göksel Özdemir ile ilk kez üst üste iki maçtan puan çıkaramayan Efe, sezon başından bu yana bir türlü istediği sıçramayı yapamadı. Alt sıralardan kurtulma çabası veren siyah beyazlılar hafta sonu deplasmanda oynayacağı Eyüp maçına ise çıkış maçı olarak bakıyor.
“OYUN RİTMİNİ DEVAM ETTİREMEDİK”
Galip gelebilecek bir maçtan puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirten Aydınspor 1923 teknik Direktörü Göksel Özdemir, “Kazanmak istediğimiz maçlardan bir tanesiydi ve kaybettik. İlk 25 dakikada koparabileceğimiz bir maçtı ancak bu süre zarfında net pozisyonlardan ve bir de penaltıdan yararlanamadık. Gol ararken kalemizde gol yedik. Bu da maçın kırılma anıydı. Daha sonraki sürelerde oyun tempomuzu kaybettik ve kırılganlık yaşadık. Toparlanmamız uzun sürdü. İkinci yarı beraberliği yakaladık ancak daha sonra da araya başka faktörler girdi. Şanssızlıklar ve hakemlerin kendi arasındaki anlaşmazlıkları gibi saha içinde gözle görülür bariz olaylardı. Tüm bunların yanında oyun ve maç ritmi kazanmış oyuncularımızın olmaması nedeniyle çok fazla şans veremediğimiz oyuncularımızla oyun ritmini tam anlamıyla devam ettiremedik. Bu da bir süreç ve iyi bir çıkış yakaladıktan sonra bir düşüş yaşanabiliyor. Eyüp maçından itibaren aynı çıkışı yakalayıp ve cezalı oyuncularımızın dönmesiyle birlikte eski oyun ritmini yakalayacağımızı düşünüyorum. Eyüp maçını kazanıp iç saha maçında oynayacak olduğumuz Etimesgut maçına daha moralli çıkmak istiyoruz” dedi.