İlk üç haftanın ardından özellikle deplasman maçlarında beklenileni veremeyen Aydınspor 1923’ün golcü oyuncuları Tahir Babaoğlu ile Haluk Türkeri’ne gelecek maçlar için teknik heyetten güven oyu geldi. Teknik Patron Güneş, “Golcülerimiz en kısa sürede patlama yapıp Aydınspor 1923’ü sırtlayacağına eminim” dedi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 sezon başında kadrosuna dahil ettiği yeni golcülerden Tahir Babaoğlu ile Haluk Türkeri henüz beklenileni veremedi. Ligin ilk maçında Ankaragücü deplasmanında Haluk Türkeri, 3. Hafta Hatay deplasmanında da Tahir Babaoğlu’nun ilk 11’de forma bulduğu karşılaşmalarda rakip fileleri havalandıramayan siyah beyazlılar, 2. hafta evinde konuk ettiği Kayseri Erciyesspor’u farklı mağlup etmiş ve golcü oyuncular Tahir ve Haluk birer gol atma başarısı göstermişti. Kupa maçında cezası sona eren ve çıktığı ilk maçta rakip fileleri sarsan Nezir Özer ise golle geri dönmesi Aydınspor 1923’te sevinçle karşılanırken, golcüler arasında forma savaşı da böylelikle kızışmış oldu. Tahir-Haluk-Nezir arasında seçim yapacak olan Teknik Patron Güneş, önümüzdeki haftalarda maçlarda ve antrenmanlarda form düşüklüğü yaşayan oyuncuyu yedek kulübesine çekecek.
“AYDINSPOR 1923’Ü SIRTLAYACAKLAR”
Üç golcü için gelecek haftalar adına umutlu olduğunu ifade eden Güneş nün önümüzdeki haftalarda daha “Golcülerimiz sezon başından beri çok iyi çalışıyor. Haluk Ankaragücü maçında bir form düşüklüğü yaşadı. Daha sonraki iki lig maçında Tahir’e şans verdik. Bu sefer de Tahir Hatay maçında istenileni veremedi. Kupa maçında tekrar Haluk tercihini kullandım ve yanında da Nezir’i oynattım. Bu üç golcü arasında iyi olan ve tempoyu yakalayanı oynatacağız. İnişli çıkışlı grafikler mutlaka olacaktır. Tabi ki Haluk henüz beklediğimiz performansa ulaşmadı. Ama Haluk konusunda hiçbir önyargımız yok ve kumaşı iyi bir futbolcu. İlk haftalar adaptasyon sorunu da olmuş olabilir. Bunlar doğal şeyler. Haluk Aydınspor 1923’ün en iyi transferlerinden biridir. Biz de teknik heyet olarak bindiğimiz dalı kesecek kadar bilinçsiz değiliz. Üç golcümüz de en kısa sürede patlama yapıp Aydınspor 1923’ü sırtlayacağına eminiz. Bazı zaman oyundan da kaynaklı sıkıntılar yaşayıp gol yollarında etkili olamıyoruz ve bunu da sadece golcü oyunculara bağlamamak gerekiyor. Bazı zamanda da golcülerin form düşüklüğünden ve son vuruşlardaki eksikliklerden gol atamayabilirsiniz. Henüz ligin başı ve bu sorun en kısa sürede ortadan kalkacaktır” dedi.