Sezon hazırlıklarını Bolu’daki kampla sürdüren Aydınspor 1923, yaptığı dört hazırlık maçından da eli boş ayrıldı. Henüz galibiyetle tanışamayan siyah beyazlılar sezon öncesi taraftarında hayal kırıklığı oluşturdu.
Aydınspor 1923, oynadığı dört hazırlık maçı sonunda taraftarına PTT 1. Lig için umut vermedi. Şu ana kadar yaptığı hazırlık maçlarında aldığı kötü sonuçlarla taraftarını hayal kırıklığına uğratan siyah beyazlılar, eleştiri oklarını da üstüne çekmeye başladı. Bolu Doruk Kaya Greenpark Tesisleri’nde ikinci etap kamp çalışmalarına devam eden Efe, sezon öncesi dört hazırlık maçında da sıfır çekti. Rakipleri karşısında istenilen oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan siyah beyazlılar, henüz galibiyetle tanışamadı. Aydınspor 1923, yeni sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında Spor Toto 2. Lig ekibi Fethiyespor’a 3-1 Keçiörengücü’ne 1-0, PTT 1. Lig ekibi Ümreniyespor’a 2-0 yenildi ve Spor Toto 3. Lig ekibi Düzcespor’la da 0-0 berabere kaldı. Dörtte sıfır yapan Aydınspor 1923, yeni sezon öncesi taraftardaki PTT 1. Lig umudunu azalttı.
Gol atamıyor
Yaptığı dört hazırlık maçında gol yollarında etkili olamayan Aydınspor 1923, rakip fileleri bir kez havalandırabildi. Kalesinde de 6 gol gören siyah beyazlılar, oturmayan kadro yapısıyla hem ileri uçta hem de defans hattında yaşadığı sıkıntıyı da oynadığı dört maçta gözler önüne serdi. Haluk Türkeri, Tahir Babaoğlu gibi tecrübeli golcüleri kadrosuna katmasına rağmen rakip fileleri havalandıramayan siyah beyazlıların bundan sonraki maçlarda nasıl bir performans sergileyeceği ise merak ediliyor.