Yeni sezon için gün hazırlıklarını devam ettiren Aydınspor 1923, 18 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan birinci kamp dönemi için geri sayıma başladı. Kamp öncesi kulüpteki hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Aydınspor 1923’ün antrenmanlarını gerçekleştirdiği Yörük Ali Efe Tesisleri’nin zemini ise yeni sezona hazır hale getirildi.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün antrenmanlarını yaptığı Yörük Ali Efe Tesisleri ve konaklama için kullandığı Hüseyin Aksu Tesisleri’nde yeni sezon öncesi yapılan hazırlıklarda sona gelindi. Sezonun sona ermesiyle Yörük Ali Efe Tesisleri’nde başlayan çalışmalarda ara ekim çalışması ve yapılan bakım ile zemin yeni sezona hazır hale getirildi. 16-17 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan seçmeler için ve 18 Temmuz’da başlayacak olan yeni sezon hazırlıkları için son olarak çimleri biçilen Yörük Ali Efe Tesisleri’nin etrafında da genel bir bakım yapıldı. Üzerinde uzun süre antrenman yapılmaması nedeniyle görüntü olarak iyileşen Yörük Ali Efe Tesisleri’nin zemini sarı renginden yeşile dönüştü. Siyah beyazlı ekibin tek bir sahada antrenman yapması nedeniyle kış aylarında çok çabuk bozulan tesis zemini şimdilik yeni ve bakımlı hali ile Aydınspor 1923’ü yeni sezon için bekleyişe geçti.
“EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAMAK İSTİYORUZ”
18 Haziran Pazartesi günü top başı yapıp Aydın’da 10 günlük kampa girecek olan siyah beyazlılarda futbolcuları en iyi şekilde karşılamak için hummalı bir çalışma içinde olduklarını ifade eden Aydınspor 1923 Kulüp Müdürü Akın Güdücü, “Yeni sezon öncesi kulüp binamızda ve tesislerimizde yaptığımız yenileme çalışmalarını bitirmek üzereyiz. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi en iyi şekilde karşılamak istiyoruz. Kulübümüzde birtakım çalışmalar yaparak sezon içinde sıkıntı yaşamamayı planlıyoruz. Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyor ve takımımızın bu sezon önemli başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz” dedi.