Aydın’ın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanı Selahittin Çetindoğan, ilin yeni Valisi Ömer Faruk Koçak’ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini sundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Aydın Valisi Koçak da Aydın’da daha güzel hizmetler için sivil toplum kuruluşları ile ele olacaklarını söyledi.
Aydın Valisi Ömer Faruk Kaçak’ı AYESOB Genel Sekreteri Mustafa Çağlayan ile birlikte ziyaret eden Başkan Selahittin Çetindoğan, Vali Koçak’a iyi dileklerini sunup başarı dileklerini iletti. Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak 83 odaya kayıtlı yaklaşık 50 bin üye ile 200 binin üzerinde nüfusa sahip büyük bir aile olduklarını ifade eden Başkan Çetindoğan, “Şu anda en büyük sıkıntımız terör belasıdır. Ülke olarak en büyük duamız temennimiz bu belanın bir an önce def edilmesidir. Efeler diyarı Aydın esnafı olarak yaşadığımız her türlü olumsuzluğa rağmen şu anda en büyük isteğimiz terör belasının yok edilmesidir. Bunun milletçe el ele omuz omuza yok edileceğini biliyoruz. Ve bu konuda üzerimize düşen her şeyi fazlası ile yerine getirmeye hazırız. Efeler diyarı Aydın’ın esnaf ve sanatkarları olarak her zaman devletimizin yanındayız” dedi.
“Ele ele verip güzel hizmetler yapacağız”
Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan’a hem ziyareti hem de aktardığı duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür eden Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın’da güzel şeyler olması ve daha güzel yatırımların gelmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Her zaman halkla sivil toplum kuruluşları ile iç içe olduğunu da belirten Vali Koçak, Aydın’da ilin en büyük sivil toplum kuruluşu olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları ile el ele Aydın’a hizmet etme gayreti içinde olacaklarını söyledi.