Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Altıntaş Mahallesi İstasyon Bulvarı’nda hizmet verecek olan Akupunktur Merkezinin açılış törenine katıldı.
Altıntaş Mahallesi İstasyon Bulvarı’nda hizmet verecek olan ve sade bir törenle açılışı yapılan Akupunktur Merkezinin açılış kurdelesini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık kesti. Kurdelenin kesilmesinden sonra merkezi inceleyen Başkan Haluk Alıcık Akupunktur Merkezi sahibi Op. Dr. Ayşe Tuzlacıdan Akupunktur Merkezi hakkında bilgiler aldı.
Vücudun belli noktalarına, çeşitli boylarda ve çeşitli metal iğnelerin (altın, gümüş, çelik) batırılma tekniği olan Akupunktur ile bel-boyun fıtığı, sırt ağrısı, boyun kireçlenmesi, boyun kası spazmları gibi birçok hastalıkların tedavi edilmekte olduğunu vurgulayan Akupukuntrist Op. Dr. Ayşe Tuzlacı, merkezlerinde Akupunktur, Kozmetik Akupunktur, Kupa-Hacamat tedavileri hizmetlerini de vereceklerini ifade etti. Op. Dr. Ayşe Tuzlacı açıklayıcı bilgilerinin devamında, “İyileştirme gücü olmadan farmakolojik ilaçlar veya başka tedavi yöntemleri tek başına vücudun korunması veya tamamen iyileşmesinde yeterli olamamaktadır. Bu anlamda insana da bütüncül yaklaşılmalı. İnsanı beden-zihin-ruh üçlüsünden oluşan bir varlık olarak ele aldığımızda yani bütüncül yaklaştığımızda dolaşımda meydana gelen blokların, bir takım dengesizliklerin kaynağının daha iyi anlarız. O zaman tedavimizin amacı şikâyetlerin ya da birtakım bulguların ortadan kalkması değil, hastalığa kendisini tedavi etme olanağı sunup, hastalığın oluşmasına sebep olan alttaki nedenleri ortadan kaldırmaktır. Bu desteği sağlarken akupunktura, kupa-hacamat, GAPS beslenme desteği eklenebilinir” ifadelerini kullandı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli halkına hizmet verecek olan Akupunktur Merkezi’nin sahibi Op. Dr. Ayşe Tuzlacı’ya ve Nazilli halkına, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak başarı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.