Nazilli Berberler ve Kuaförler Odasının geleneksel İftar yemeğine katılan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Huzurun ve güzelliklerin arttığı bir Ramazan ayı olmasını diliyor tutulan oruçların Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Berberler ve Kuaförler Odasının geleneksel olarak düzenlediği İftar yemeğine katıldı. Ahmet Şensan Kültür Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Alıcık’ın yanı sıra Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahattin Çetindoğan, Nazilli Esnaf Odaları Başkanı Dursun Öztunç, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, Tüm Oda Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Berberler Odasına kayıtlı Nazilli’de faaliyet gösteren berber ve kuaförler aileleri, çalışanları ve davetliler katıldı. İftar Yemeğini düzenleyen Berberler Odası Başkanı Okay Akyıldız iftar yemeğine katılan başta Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık olmak üzere tüm oda başkanları ve misafirlere teşekkür ederek Mübarek Ramazan aylarını kutladı.
Birlik ve Beraberlik mesajı vererek kısa bir konuşma yapan Berberler Odası Başkanı Okay Akyıldız ve tüm misafirlerin Ramazan aylarını kutlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yetişebildiği ölçüde herkesle iftar yapmaya çalıştığını belirterek “Önemli olan gönül almak. Vatandaşımızla iç içe olmak. Onların arasında onların duygularını paylaşmak. Birlik beraberliğimizin bozulmadığı huzurun ve güzelliklerin arttığı bir Ramazan ayı olmasını diliyor tutulan oruçların Allah katında kabul olmasını temenni ediyorum” dedi.