Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karaçay Mahallesinde hizmete giren ev yemekleri salonunun açılışını gerçekleştirdi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Karaçay Mahallesinde hizmete giren ev yemekleri salonunun açılışını gerçekleştirdi. İşletmeciliğini Sultan Yürükoğlu’nun yürüteceği Sultan Sofrası ev yemekleri salonunun açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Lokantacılar Oda Başkanı Mehmet Arslan, CHP Meclis Üyesi Nezahat İçer, Turan Mahalle Muhtarı Serpil Akçasakız ve davetliler katıldı. Salonun kurdelesini kesen Başkan Alıcık; "Sultan Yürükoğlu kardeşimin burada örnek bir işletmecilik örneği göstererek vatandaşlarımıza güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. İlçemizin ekonomisi canlanıyor, Nazillimiz yeni yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Açılışını yaptığımız bu iş yerinin de kardeşimize ailesine ve Nazilli halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor bol kazançlar diliyorum" dedi.
Sultan Sofrası Yemek Salonunun açılışına katılımları ile destek veren tüm misafirlere ve Başkan Alıcık’a teşekkür eden İşletmeci Sultan Yürükoğlu; “Karaçay Mahallesi Devlet Karayolu üzeri Dörtyol Kavşağında hizmete giren salonumuzda her müşterimize uygun damak tadına göre lezzetleri sunacağız. 6 liradan başlayan menümüz, 4 lira olan çorba çeşitlerimiz ile hem ekonomik hem de kaliteli hizmet için her kesi salonumuza bekliyoruz” şeklinde konuştu.