Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kaşıkçılar Mahallesini ziyaret etti. Yapımı tamamlanan çok amaçlı sosyal çatı, müştemilat ve koruma amaçlı inşa edilen istinat duvarını da inceleyen Başkan Alıcık, “İşimiz, gücümüz hizmet. Biz hizmet için göreve talip olduk ve seçildik” dedi.
Nazilli’nin Kaşıkçılar Mahallesi’nde belediye tarafından yapımına başlanan çok amaçlı sosyal çatı, müştemilat ve koruma amaçlı yapılan istinat duvarı gibi projeler tamamlandı. Mahalledeki çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sosyal çatı çevresindeki taban taşlarının değiştirilmesi için Fen İşleri Müdürlüğü ekibine talimat verdi. Mahallede vatandaşların sorunlarını da dinleyen Alıcık, talep ve istekleri de not aldı.
Göreve geldikleri günden bu yana Nazilli’nin her köşesine hizmet taşıdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçenin büyük bir değişim yaşadığını anlattı. “Kısıtlı imkânla en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diyen Alıcık, “İşimiz, gücümüz hizmet. Biz hizmet için göreve talip olduk ve seçildik. Allah yolumuzda muvaffakatiyetimizi versin. Biz de bugün Kaşıkçılar Mahallemizde yaptığımız 400 metrekarelik sosyal çatı, müştemilatı ve 40 metre uzunluğundaki istinat duvarını yerinde inceledik. Eksiklikler varsa bunları not ettik. Tüm belediye personelimiz ile hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız katlanarak devam edecek” şeklinde konuştu.