Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Şehit Fehmi Şahin’in ailesini ziyaret ederek onlarla birlikte iftar yaptı.
Alıcık’ın iştirak ettiği iftar yemeğine, Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ile Satın Alma ve Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Çelik eşlik etti.
Hürriyet Caddesi Karaçay Mahallesinde ikamet eden ve 2015 yılında görevi esnasında Şehit olan Polis Memuru Fehmi Şahin’in baba ocağını ziyaret eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a şehit polisin annesi Nezahat Şahin, kardeşi Erhan ve eşi Melek Şahin aile yakınları ile komşular ev sahipliği yaptı.
Başkan Haluk Alıcık, iftarını Şehit ailesinin sofrasında yaparken, dinimizde şehitlik mertebesinin son derece önemli olduğunu kaydetti. Aile fertleri ile tek tek ilgilenen ve On bir ayın sultanı Ramazan ayının tüm inananlar açısından önemine değinen Başkan Alıcık, bu önemli ayda şehit yakınlarıyla birlikte olmaktan büyük bir onur duyduğunu söyledi. Şehit yakınlarına yaptığı ziyaretlerin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Alıcık, ’’Bugüne kadar yaptığım tüm ziyaretlerin arasında şehit yakınlarına ve gazilere yaptığım ziyaretler benim için ayrı bir önemi bulunmaktadır. Çocuklarını, eşlerini, yakınlarını, en sevdiklerini bu vatan için, bu millet için feda eden insanlarla birlikte olmak çok özel bir duygudur. Bu duygu anlatılmaz, yaşanılması gerekir. Bunun içinde bu ailelerimizle fırsat buldukça sık sık bir araya geliyoruz. Şehitlik ve gazilik bizim için en büyük mertebedir. Hepsinin ruhu şad olsun’’ dedi.
Haluk Alıcık’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Şahin ailesi, “Yavrumuzun acısı büyük. Ancak sizler bu süreçte yanımızda olduğunuzu hissettirerek, bizleri yalnız bırakmadınız. Bugünde bizim iftar soframızda yanımızda olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.