Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, geçtiğimiz yıl şehir stadına bakanlıktan özel izin alınarak yapılan baz istasyonunu vatandaşların şikayetleri üzerine kaldırttı.
Geçtiğimiz yıl Kurtuluş Mahallesi’nde şehir stadına konulan baz istasyonuna vatandaş isyan etti. Mahalle sakinleri şehrin göbeğindeki baz istasyonunun kaldırılmasını istedi. Kurtuluş Mahallesi muhtarı Musa Karakuş vatandaşın isteğini Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile görüşerek dile getirdi. Vatandaşların şikayetini dikkate alan Başkan Alıcık Kurtuluş Mahallesi sakinlerinin isteği üzerine Nazilli Şehir Merkezi stadında bulunan 15 metre yüksekliğindeki baz istasyonunu başka bir yere taşımak üzere kaldırttı.
Her zaman vatandaşın isteklerine çözüm bulmaya çalıştıklarını belirten Başkan Alıcık, “Vatandaşlarımızın şikayeti üzerine baz istasyonunu kaldırdık. Bakanlıktan alınan izinle özel bir GSM şirketi tarafından yapılan bu baz istasyonunu kaldırarak vatandaşlarımızın tepkisine sessiz kalmadık. Çünkü hayatta her şeyden önce sağlık gelmektedir. İnsan sağlığı ve yaşamı bizim için önemlidir. İnsan sağlığına ve yaşamına teşkil edecek her türlü sorunu ortadan kaldırmaya hazırız” dedi.