Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi’nde Kuranı Kerim mukabelesi gerçekleştiren bayanları ziyaret ederek Kuran-ı Kerim hediye etti.
Ramazan Ayı münasebetiyle camii mescitlerde bir çok etkinlik yapılırken Nazilli Belediyesi Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evi de mahalle sakini kadınların Kuranı Kerim mukabelesi için bir araya geldiği bir mekan oldu. Turan Mahallesinde her yaş grubundan 60 bayan, sabah saat 10’da Kadın Dayanışma Evi’nde bir araya gelerek burada din görevlisi nezaretinde Kuran-ı Kerim okudu.
Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ve Turan Mahallesi Muhtarı Serpil Akçasakız ile birlikte Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evine giderek Kadın Dayanışma Evinde mukabele için bir araya gelen bayanları ziyaret etti. Mukabelede bulunan bayanlara Kuran-ı Kerim hediye eden Başkan Alıcık, "Ramazan Ayı nedeni ile Mahalle sakini bayanlar ve muhtarımız Serpil Akçasakız’ın isteği doğrultusunda geçen yıllar olduğu gibi bu yılda Özgecan Aslan Kadın Dayanışma Evinde bayanlarımıza yönelik olarak Kuran-ı Kerim mukabelesi gerçekleştirildi. Kadınlarımız burada Ramazan Ayı sonuna kadar okuyacakları Kuranı Kerimler ile hatimler indirecekler. Kadınlarımızı bu mübarek ayda gerçekleştirdikleri örnek davranıştan dolayı tebrik ediyorum. Hediye ettiğimiz Kuran-ı Kerim’lerin kendilerine göz ve gönül aydınlığı vermesini diliyorum” dedi.