Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Fevzi Paşa Mahallesi’ndeki iskelelerin sezon sonunda yıkımlarının yapılacağını söyledi.
Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay belediyece planlanan çalışmalar ve hizmetlerle ilgili bilgiller verdi.Didim Belediye Bünyesinde 8 branşta 500’e yakın sporcunun yaz döneminde eğitimler aldığını kaydeden Başkan Atabay “Bu spor okullarını çok önemsiyorum. İleri de hedefimiz ve hayalimiz yaz okulunu tek konsept içerisinde hepsini bir araya toplamak. Bununla ilgili girişimlerimiz var.” dedi.
“ECRİMİSİL ÖDEYEN KENDİNİ HAKLI SANIYOR”
Kamu arazilerinin işgal edilmesiyle ilgili de kamuoyunda yanlış bir aldı oluştuğunu belirten Başkan Atabay “Ortada yanlış bir uygulama var. Bazen kanunlar düzeni bozuyor. Ecrimisil ödeyenin kendisinin orada hakkının olduğunu düşünüyor. Bizde durumu anlatıyoruz ama vatandaş anlamıyor. Mal Müdürlüğü ecrimisil kesiyor, vatandaş ta aldığı kağıtla bize geliyor. Fakat bizim mücadelemiz sürecek.” dedi.
“FEVZİ PAŞADAKİ İSKELELER YIKILACAK”
Başkan Atabay Fevzi Paşa Mahallesinde bulunan iskelelerin tamamının yıkılıp kaldırılacağını dile getirerek “Biz önümüzdeki haftadan itibaren onlara tebligat yapacağız. Kasım ayının 15’ine kadar süre vereceğiz. Tebligatlar herkese ulaştırılacak. Sahte Cennet Bölgesi olarak adlandırılan bu yerdeki tüm İskeleler kaldırılacak. Zaten bu işgallerle ilgili komisyon kuruldu. Bizde bize verilen bu görevi yerine getireceğiz.” dedi.