Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nazilli ilçesi Aşağıyakacık ve Ovacık mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşlar ve Aşağıyakacık mahalle muhtarı Muammer Fidan tarafından görkemli bir şekilde karşılanan Başkan Çerçioğlu’na özellikle kadınların ilgisi büyüktü. Aşağıyakacık halkının ilgisi karşısında güçlükle ilerleyebilen Başkan Çerçioğlu ile tokalaşmak için mahalle meydanında uzun kuyruk oluştu. Başkan Çerçioğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi, bol bol sohbet etti.

Kadın mehteran takımının da ilgi gördüğü mahalle ziyaretinde Başkan Çerçioğlu, elleriyle yufka açtı. Daha sonra Aşağıyakacık ilköğretim okulunu ziyaret eden Başkan Çerçioğlu’na öğrencilerin sevgisi görülmeye değerdi.

Mahalle halkı adına Başkan Çerçioğlu’na teşekkür eden Aşağıyakacık mahalle Muhtarı Fidan “Hizmetleriyle tüm Türkiye’ye örnek olmuş olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu davetimizi kırmayarak mahallemize konuk oldu. Çok mutlu olduk. Sayın Başkanımız Çerçioğlu, bir sözümüzle bütün isteklerimizi yerine getirdi. Mahalle halkının en büyük sorunu olan yol sorunu dahil birçok hizmeti gerçekleştirdi. Başkan Çerçioğlu’na mahallem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” diyerek Başkan Çerçioğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Mahalle sakinleri Başkan Çerçioğlu’nu mahallelerinde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Aşağıyakacık ve Ovacık mahallesi Başkan Çerçioğlu sayesinde hizmet gördü. Ayağımıza kadar gelerek sorunlarımızı dinledi, bizlerle sohbet etti. Allah Başkan Çerçioğlu’nu başımızdan eksik etmesin” diyerek duygularını ifade ettiler. Başkan Çerçioğlu ayrıca Ovacık mahallesinde yol çalışmalarını yerinde inceledi.