Buharkent belediye Başkanı Mehmet Erol, Buharkent’in üniversitesine kavuştuğunu belirterek, "Söz verdik yapıyoruz" dedi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Buharkent Meslek Yüksek Okulu, yeni dönemde öğrencileriyle buluşuyor. ADÜ Buharkent Meslek Yüksek Okulu’nu yeni dönemde 117 öğrenci tercih etti. YÖK’ten geçemediği için bir türlü açılamayan Buharkent Meslek Yüksek Okulu yeni dönemde eğitimlere başlayacak. 117 öğrencinin tercih ettiği meslek yüksek okulu için hazırlıklar tüm hızıyla devam etti belirtildi.
2016-2017 Eğitim ve öğretim yılında eğitime başlayan Buharkent Meslek Yüksek Okulunu 117 öğrencinin tercih ettiğini belirten Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ”Yeni eğitim öğretim yılında Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi 41, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 51, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı(İ.Ö.) 25 toplamda 117 kişi meslek yüksek okulumuzu tercih etmiştir. Üniversitenin hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir. Yeni eğitim öğretim Buharkentimize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.