İncirliova Belediye Başkanlığı ile Acarlar Çok Programlı Lisesi arasında stajyer öğrenci çalıştırılması hususunda protokol imzalandı.
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’yi makamında ziyaret eden Acarlar ÇPL Öğretmenlerinden Öznür Salkım ile Selçuk Çınar Başkan Kale’nin eğitim ve öğretime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Önceki yılarda belediye olarak kısıtlı sayıda stajyer öğrenci çalıştırıldığını dile getiren Öğretmen Salkım ve Çınar, Başkan Kale’nin göreve gelmesiyle birlikte Aydın’da en fazla stajyer öğrenci çalıştıran kurum haline geldiğini vurgulayarak; “Başkanım, eğitim ve öğretime verdiğiniz katkıları yakinen takip etmekteyiz. Öğrencilerimizin belediyemiz bünyesinde staj görmeleri, staj dönemlerinde burada elde ettikleri bilgi ve birikimleri mesleki hayatları açısından çok önemlidir. Sizlerin bu konuya duyarlı davranmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kale “Onlar Bizim Geleceğimiz”
Göreve geldiği günden itibaren eğitim ve öğretime pozitif bir yaklaşım gösterdiklerini vurgulayan Başkan Kale; “İlçemiz genelindeki tüm eğitim kurumlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması, bahçe ve çevre düzenlemelerinin yapılması, çeşitli sportif araç ve gereçlerin temini, eğitimsel faaliyetlerin yürütülmesinde maddi ve manevi katkılar başta olmak üzere birçok katkıyı kendilerine sunma gayreti içerisinde olduk. Bunlarla birlikte belediyemiz bünyesinde öğrencilerimizin staj görmeleri için üst sınırımızı kullanarak stajyer öğrenci sayısında büyük artık sağladık. Çünkü biliyoruz ki okullarımızda elde edilen bilgiler staj dönemlerindeki bilgi ve birikimlerle birleşerek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza büyük katkı sağlayacaktır. Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için her zaman sorumluluk almaya hazırız” şeklinde konuştu.