Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Dallıca Mahallesini didik didik inceledi. Mahalle Muhtarı Mustafa Sinav ile birlikte mahallede yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını denetledi.
Her mahalleye eşit hizmet düsturu ile çalışmalarına devam eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık geçtiğimiz gün nerdeyse Nazilli Merkez ile birleşmiş hale gelen Dallıca Mahallesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Makam aracını bırakan Başkan Alıcık, inceleme ve denetlemelerini Mahalle Muhtarı Mustafa Sinav’ın motosikletine binerek yaptı.
Halkın arasından seçilmiş, tavır ve davranışları ile her zaman doğallığı hiç bozulmayan Halk adamı Haluk Alıcık Mahalle Muhtarı Sinav’ın motosikletinin arkasına binerek Dallıca mahallesinde yapılacak ve yapımları devam eden yol ve kaldırımların parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi. Bunun yanı sıra sık mahalle sakinlerinin hal hatırını sorarak kısa sohbetler eden Başkan Haluk Alıcık; “Biz ekibimizle bu güne kadar her mahallemize eşit hizmet vermeyi dustur edindik. Bir mahalleye çok yatırım yapıp diğer mahalleye az diye bir şey söz konusu olamaz. Dallıca mahallemizde rütun hizmetlerimizin dışında mahalle sakinlerinin talep ve isteklerine uygun çalışmaları imkânlarımız ölçüsünde yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Mahallemizde bozuk ve tahribata uğramış tüm yolları yenilemenin yanı sıra toprak olan yolları yeniden yapıyoruz. Tüm bunların yanında birde kaldırım düzenleme çalışmalarına da yer veriyoruz. Unutmayalım ki yol demek medeniyet demektir. Yerleşim alanlarının düzgün sağlam yolları olması demek medeniyetin göstergesi demektir” dedi.