Başarılı bir sezon geçiren ADÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) katıldığı her müsabakadan madalya ile dönmeyi gelenek haline getirdi.
Kros, Atletizm ve Boksta kazandığı madalyalara Güreşte kazandığı altın madalyayı da ekleyen BESYO, madalyaya doymuyor. Bulgaristan’ın Rusçuk şehrinde 29 Mart - 3 Nisan tarihlerinde düzenlenen U23 Avrupa Ümitler Güreş Şampiyonası erkekler serbest stil 74 kiloda mücadele eden Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi Muhammet Nuri Kotanoğlu, Türkiye’ye altın madalyayla döndü. İlk turu geçtikten sonra Ukraynalı ve Romen rakiplerini yenerek yarı finale yükselen Kotanoğlu, yarı finalde Finlandiyalı rakibini yenerek finale yükseldi. Finalde Azerbaycan’dan Murad Süleymanovla mücadele eden Kotanoğlu, rakibini yenerek adını zirveye yazdırdı.
Final maçında Azeri rakibi karşısında 1 puan alıp öne geçmesine rağmen birinci devreyi yenik kapatan Muhammet Nuri Kotanoğlu, ikinci devreye adeta fırtına gibi girdi, önce skoru 5-2 yaptı, sonra da ikinci devrenin 31. müsabakada rakibi tuş ederek altın madalyanın sahibi oldu.