İstanbulspor maçı sonrası siyah beyazlı oyunculardan Zafer Özden ve Fatih Üge ile teknik patron Cüneyt Biçer basın toplantısı düzenledi. Önemli bir üç puan kazandıklarını söyleyen Biçer, taraftarlar teşekkür etti.
Biçer açıklamasında; “Öncelikle mutluyuz kazandığımız için. Önce tüm oyuncu arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Çok iyi bir mücadele verdiler. En önemli şey sahada mücadeleyi göstermekti. O mücadeleyi göstererek her maçı kazanabileceğimizi biliyorduk. Ama şu durum içerisinde 1-0 kazanmak önemliydi bizim için. Ayrıca oyun içerisinde zaman zaman kızgınlıkta gösterseler, tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Mert Çapar’a güvendik oyuna aldık, abilerinin ve bizim direktiflerimizi uyguladı ve başarıya ulaştı” dedi.
Tecrübeli oyuncu Zafer, İki haftadır devam eden mağlubiyetlerin baskını hissettiklerini söylerken önemli bir galibiyet elde ettiklerini ifade etti. Fatih Üge ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle kazanmamız bir maçtı. Hafta başından beri çok iyi hazırlandık. Teknik heyet ve yönetim olarak bu hafta çok olumlu bir hava vardı. Daha farklı bir skor elde edebilirdik ama önemli olan bizim için 3 puandı” diye konuştu.