Sezonu Bergama Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçı ile açan Nazilli Belediyespor rakibi ile 1-1 berabere kalmasına rağmen teknik patronu Cüneyt Biçer oynanan oyundan memnun olduğunu ifade ederek, “Oyuncuların geri dönüşü iyi oldu. Bu anlamda memnunum” dedi.
Nazilli Belediyespor, 50. yılında şampiyonluk parolasıyla hazırlandığı yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçında ağırladığı İzmir ekibi Bergama Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Uzun bir kamp dönemi sonrası yapılan hazırlık maçını değerlendiren ve takımın genel anlamda performansından memnun olduğunun altını çizen Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, “Maçta yaklaşık 29 kişilik kadrosunun 26’sını sahaya sürdük. Burada hem genç hem de tecrübeli oyuncularımızı oynattık. Başlangıç olarak gençlerle başladık. Onların bu kamp süreci içerisinde gösterdikleri performansı sahada görmek istedik. Emeklerinin karşılığını görmek önemliydi. Ayrıca süreç içerisinde bazı oyuncularımızın profesyonel anlamda ilk maçlarının heyecanını yaşamalarını istedik. Onun dışında genel anlamda takıma yeni katılan oyuncularla eski oyuncuların kaynaştığı bir oyun yapısını sahaya yansıtmak istedik” dedi.
“GENEL ANLAMDA MEMNUNUM”
Takımının taktik anlamında tam anlamıyla hazır olmamasına rağmen oynanan oyundan memnun olduğunu dile getiren Biçer, “Ağır bir kamp dönemi geçirdik. Fiziksel olarak ağır kampın, etkisini bu maçta nasıl göstereceğini görmek istedik. Genel anlamda memnunum. Taktik anlamda çok yoğun bir kamp geçirmedik. Ama ona rağmen gösterdiklerimizin karşısında istediklerimizi yüzde 70 oranında geri aldık. Tüm oyuncuların geri dönüşü iyi oldu. Bu anlamda memnun olduk. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik çok farklı bir skor olabilirdi. Ama skordan önce takıma istediğimiz düzenlemeyi yapmak amacındayız. Fiziksel anlamda çok az çalışmamıza rağmen gösterdiğimiz taktik anlayışı içinde yapılanların sahaya yansıdığını gördük” şeklinde konuştu.