Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Bozdoğan Meslek Yüksek Okulu, 2015-2016 eğitim öğretim yılı sonunda mezun olan öğrencilerini törenle uğurladı.
Rasim Menteşe Vakfı Konukevi’nde gerçekleştirilen törene Bozdoğan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Hayrettin Çetin ve Prof. Dr. Bekir Hakan Köksal, İlçe Emniyet Amiri Vekili Başkomiser Eşref Acar, Onur Konuğu Rasim Menteşe Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Menteşe, öğretim üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenci aileleri ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Bozdoğan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Nuran Aysul, “Edindiğiniz teorik bilgileri deneyime çevirerek, gelişmeye, yeni beceriler kazanmaya açık bireyler olarak kendinizi yetiştirmenizi temenni ediyorum” diyerek mezun öğrencileri kutladı ve bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.
Bilginin ve hatalardan ders almanın önemli olduğunun altını çizen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca da, Temennimiz mezunlarımızın sadece bir mesleğe yerleşmesi değil, aynı zamanda o mesleği layığıyla yapma yetisine de sahip bireyler olarak gerçek dünyaya açılmalarıdır” diyerek sağlık ve mutluluk dilekleriyle mezunları kutladı.
2015-2016 eğitim öğretim yılında Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğrencisi Kazım Alkan, Meslek Yüksek Okulu birincisi olurken; Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğrencisi Sinem Çiğdem Taşdelen, Yüksek Okul ikincisi; Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğrencisi Ali Ahmet Çolak, Yüksek Okul üçüncüsü olarak teşekkür belgesi ve çeşitli ödüller almaya hak kazandı. Törende, dereceye giren öğrencilere teşekkür belgesi ve hediyeleri verildikten sonra, tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri dağıtıldı. Mezun olan öğrenciler keplerini fırlatarak mezun olmanın sevincini yaşadı.