Buharkent’de İlçe Kaymakamlığı ve belediye işbirliğinde hayata geçirilen ‘Bir Tebessüm Bin Tebessüm’ projesi kapsamındaki aile ve çocuklarına Denizli teleferik gezi etkinliği düzenlendi.
Buharkent Kaymakamlığı ve Buharkent Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen geziye, Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk ve eşi, Belediye Başkanı Mehmet Erol ve eşi, proje paydaş olan kamu kurum müdürleri, proje kapsamındaki aileler ve çocukları katıldı.
’Bir Tebessüm Bin Tebessüm’ projesi kapsamında düzenlenen etkinlikle ilgili Buharkent Kaymakamlığından yapılan açıklamada,”Çocuklarımız ve aileleri teleferiğin ve oyunların tadını çıkarttılar. Yemekten sonra palyaço gösterisi yapılıp, çocuklarımızın yüzleri boyandı. Çocuklarımız ve aileleri oyunların ve doğanın tadını çıkarttılar. Güzel bir gün geçiren ailelerimizin ve çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm her şeye bedeldi. Programdaki desteklerinden dolayı Buharkent Belediye Başkalığına ve Belediye çalışanlarına, Buharkent Birliğe ve Şoförlerine, paydaş kurumlara ve özellikle programa katılan ailelerimize ve çocuklarımıza sonsuz teşekkürlerimizi belirtiriz. Emeği geçenlere ve katılan ailelerimize teşekkür ederiz” denildi.