Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Taze İncir Festivali ve Demokrasi Şöleni coşku ile kutlandı.
Buharkent Belediyesi tarafından düzenlenen programa; Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, AK Parti Buharkent İlçe Başkanı Güven Saylık, Buharkent Ziraat Odası Başkanı Naim Özdamar, Buharkent İlçe Müftüsü Ömer Bozkurt, Buharkent Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Namık Ülken, Kütüphaneler Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş katıldı.
Toplu açılışlar ve Kortej yürüyüşü ile başlayan Taze İncir Festivali ve Demokrasi Şöleni, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen Serbest Yüzme Yarışması, İncir Festivali futbol turnuvası, İncir Festivali ödül töreni ve çeşitli etkinlerin yapılmasıyla birlikte son buldu.
Ülke genelinde yapılan miting nedeniyle 12. Taze İncir Festivali kapsamında düzenlenecek konserlerin ilerleyen bir tarihte yapılacağını belirten Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol,”Bu yıl on ikincisini düzenlemiş olduğumuz İncir Festivali mutluluğunu yaşıyoruz. Küçük bir belediye olarak çok sunduğumuz hizmetlerden gurur duyuyoruz. İlçemiz için elimizden gelen bütün yatırım ve hizmetleri halkımıza sunmak için belediye olarak azimli bir şekilde çalışmalarımız sürdürüyoruz. Her yıl yoğunluğun artiği İncir Festivali bu yılda ilklere sahne olarak renkli bir ortamda gerçekleştirdik. Katılımlardan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Festival kapsamında yapılacak olan konserlerimizi de ülke genelinde yapılan miting nedeniyle ilerleyen bir tarihte yapacağız. Yapılan yarışmalara katılım sağlayan yarışmacılara ve dereceye giren yarışmacılara da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.