CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın “Güzel günler göreceğiz çocuklar” projesi kapsamında Yalıköylü çocuklarla neşeli dakikalar geçirdi.
CHP Aydın İl Gençlik Kolları yönetimi sosyal projeleri kapsamında Yalıköylü çocuklarla hoş dakikalar geçirdi. “Güzel günler göreceğiz çocuklar” projesi kapsamında çocuklarla bir araya gelen CHP’li gençler çocuklar bir çok sürpriz yaptı. Etkinliğe CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, CHP Aydın İl Başkan yardımcısı Aşkın Atlı, Yalıköy Muhtarı Fahri Yalçın, CHP İlçe sekreteri Filiz Korkmaz ile CHP ilçe gençlik kolları üyeleri katıldı.
Yüzleri boyanan, müzik eşliğinde halayla çekilip danslar eden çocuklara CHP’li gençler tarafından sürpriz hediyeler dağıtıldı. Yalıköylü çocuklara daha sonra City Bus ile mahallede tur attı.
Etkinlikle ilgili bilgiler veren CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş sosyal projeler kapsamında İl ve İlçe Gençlik kolları işbirliğiyle gerçekleştirilen projede çocukların hoş dakikalar geçirdiğini belirtip emeği geçenlere teşekkür etti.