Evinde Tavşanlı Linyitspor’a kaybederek ligde kalma umutlarını matematiksel olarak sona erdiren Çine Madranspor, 28 yıl sonra yükseldiği profesyonel ligde iki yıl tutunabildikten sonra tekrar amatöre düşmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta bitime iki hafta kala matematiksel olarak amatör lige düşen Çine Madranspor’da büyük üzüntü yaşanırken sezon başından beri çeşitli olumsuzluklarla boğuşan sarı yeşillilerde her geçen gün şok etkisi oluşturan üzücü olayların tersi niteliğinde bir açıklama Teknik Direktör Armağan Turhan’dan geldi. 24 maçta sarı yeşillilerin başında maça çıkan ve son iki maçta da takımın başında olduğunu ifade eden Turhan, veda niteliği taşıyan konuşmasında Çine halkına teşekkür etti.
“ÇOK MUTLUYUM”
Kendisine gösterdikleri saygı ve değer ile ilçenin takımını bir an olsun yalnız bırakmayan Çine halkına ve taraftarına teşekkür eden Çine Madranspor Teknik Direktörü Armağan Turhan, “Çok mutluyum. Çünkü hayatımda ilk defa 3. Lig’de çalışmama rağmen Çine halkına ve taraftarına yaşattıkları ambiyans için teşekkür ediyorum. O kadar mutlu bir sezon geçirdim ki 24 maçta görev alma şansım oldu. Teknik direktörlük hayatımda bu kadar mutlu olduğum bir takım olduğunu düşünmüyorum. Şartlar belki normal değildi ama buna rağmen çok mutlu oldum ve yöneticilerin iyi niyetinden hiçbir şekilde şüphem olmadı” dedi.
“HİÇBİR ZAMAN FARE OLMADIK”
Küme düşmelerine rağmen son iki maçta da görevinin başında olduğunu dile getiren Turhan, “Bizler profesyonel insanlarız. Bizde bırakıp gitme diye bir şey yok. Son maçımızda zaten gençlere yer verdik. Son iki maçımızda da 12-13 kişilik kadroyla maçlarımıza çıkacağız. Gemiyi önce fareler terk edermiş ama biz hiçbir zaman fare olmadık. Bu kaçıp gidenler de kendilerine bu misyonu yükleyerek gittiler. İnşallah bir gün Çine ile yollarımız kesişecektir. Ben burada 5-6 aylık zaman diliminde çok mutlu oldum ve çok güzel günlerimiz geçti. Başta yönetim kurulumuza ve taraftarlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Çine halkının bana karşı olan sevgi ve saygıları meslek hayatımda unutulmayacak bir anektot olarak kalacaktır. İnşallah bir gün buralarda başka takımları çalıştırma imkanımız olur. Ben bu bölgeyi ve insanlarını çok seviyorum. Bu bölgedeki takımların da daha üst ligleri hak ettiklerini düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.