Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocuklara bayram hediyesi olarak Lunapark bileti ve oyun kitabı dağıttı.
Nazilli Belediyesi’nin kültür hizmetlerinin sonu gelmiyor. Nazilli’de ki çocuklara dağıtılmak üzere Nazilli Belediyesi tarafından hazırlatılan, “Bir zamanlar oynardık” adlı eskiden çocukların oynadıkları oyunları anlatan kitap ile 1 hafta süreçli ücretsiz Lunapark biletleri Başkan Amcadan hediye olarak yerlerine ulaştı. Nazilli’deki tüm ilköğretim okullarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan bir gün önce Nazilli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Personeli tarafından dağıtıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın İsabeyli Mahallesi’ndeki İlköğretim Okulu ile Çapahasan İlköğretim okulunda temsili olarak çocuklara hediye ettiği kitap ve lunapark biletlerinin gün boyu okullara dağıtımı sürdü.
Bir Zamanlar Oynardık oyun kitabının Çocuklara ve çocuk kalmayı başaranlara Nazilli Belediyesinin armağanı olduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Bir zamanlar bizlerde çocuktuk ve birlikte oynanacak oyunlarımız vardı. Oyunlarımız bizim sosyalleştiğimiz ortamlardı. Okulda evde sokakta evde oynanacak bir oyunumuz mutlaka olurdu. Bazen de kendimiz uydururduk. Bizim çocukluğumuz oyunlarımız başka güzeldi. O günleri o güzellikleri yeniden hatırlamak, hatırlatmak ve belki bu gün bir kez daha çocuklarımızla oynamamıza neden olmak için böylesi özel, güzel ve duygusal bir çalışmayı hazırladık. Bu kitabımızla birlikte bir de lunaparkında gönüllerince eğlenebilmeleri için çocuklarımıza ücretsiz lunapark bileti dağıttık. Onların yüzünde belirecek küçücük bir tebessüm bile her şeyin üstünde. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çucuk Bayramı bir kez daha kutlu olsun” dedi.