Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Başkanlık Sistemi konusunda destek vermek amacıyla aracını Cumhurbaşkanlığı Forsu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resimleriyle kaplatarak Kocaeli’den Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, Aydın’a gelip Abide Meydanı’nda mola verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “21. asrın küresel siyasetinin rakipsiz lideri” yorumunu yapan aynı zamanda da eski DSP Genel Başkan Adayı olduğunu belirten Erol Özavcı, “Ben bu milletin evladı olarak Türkiye Cumhuriyeti devletinin vatandaşı olarak bu milletin kadrini, kıymetini, değerini bilmek ve hakkını teslim etmek adına Cumhurbaşkanımıza destek olmak için yollardayım” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dik duruşu ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vermek gerektiğini kaydeden Erol Özavcı, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı durdurmak yani Türkiye’yi durdurmak isteyen bütün şer odaklarına inat yollardayım. Çünkü O’nun yürümesi bu necip milletin ve bayrağının tüm değerleri ile yükselmesi demektir” diyerek tek başına çıktığı bu destek turuna devam edeceğini belirtti.
Cumhurbaşkanlığı Forsu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erodoğan’ın resimleri ile kaplattığı aracını Abide Meydanı’na park edip burada bir süre mola veren Erol Özavcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek için Türkiye’yi karış karış gezeceğini söyledi. Erol Özavcı, Aydın’daki açıklamasının ardından özel giydirdği otomobili ile programı kapsamında yoluna devam etti.