AK Parti Didim İlçe Teşkilatı 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası başlayan Demokrasi Nöbetleri boyunca Demokrasi nöbetine katılarak destek olan İlçe Kaymakamı İskender Yönden’e teşekkür ziyaretinde bulunup çiçek verdi.
15 Temmuz’da FETÖ/PDY terör örgütünce bir grup asker tarafından gerçekleştirilmek istenilen başarısız darbe girişiminin ardından ülke genelinde başlatılan Demokrasi nöbeti Didim’de de gerçekleştirildi. Demokrasi nöbetlerine ilk günden bu yana katılarak destek olan İlçe Kaymakamı İskender Yönden’e teşekkür ziyaretinde bulunan AK Parti Didim İlçe Teşkilatı, Yönden’e teşekkür çiçeği verdi.
Ziyarete AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Seda Sarıbaş, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Tan, Belediye Meclis Üyeleri Maşallah Subaşı, Cemal Engil ve Ali Bakay ile ilçe yöneticileri katıldı.
Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Cenk Ünlü 15 Temmuz’da ülkenin zor bir dönemeçten geçtiğini ve Milletin direnciyle bu dönemin atlatıldığını belirterek “Başarısız darbe girişiminin ardından başlatılan Demokrasi nöbetlerine Sayın Kaymakamımız her gün bizlerle birlikte oldu. Bizlere her anlamda destek oldu. Bu kapsamda demokrasi nöbetlerine katılan kurumlara teşekkür ziyaretlerimiz oldu. Kendisine bu noktada bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
İlçe Kaymakamı İskender Yönden ise kendilerinin Cumhurbaşkanlığına bağlı olduğunu ve Cumhurbaşkanının çağrısının ardından sokakta olduğunu belirterek “İlk günden son güne kadar bizler sokakta halkımızla bir aradaydık. Şunu gördük ki bu millete bir Lider lazımmış. Bir musibet bin nasihatten hayırlıdır derler. Biz Didim’deki bu yapılanmayla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu yapılanma Didim’de çözüldü. Devlet, İstihbarat, Emniyet ve Jandarma çalışıyor. Bizim için en zor süreç yaş ile kurunun birlikte yanmaması. Allah bir daha böyle şeyler göstermesin. Ülke olarak iyi bir sınav verdik; Didim olarak ta bir sıkıntı yaşanmadı ve bizde Didim olarak iyi bir sınav verdik.” dedi.
Ziyaretin sonunda AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Tan, Kaymakam Yönden’e çiçek verip teşekkür etti.