Didim Belediyesi tarafından yenilenen ve modern bir görünüme kavuşturulan Mavişehir Spor Kompleksi ve Dinlenme yeri düzenlenen törenle açıldı.
Açılışa Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Aydın BŞB ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş ve ilçe yöneticileri, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Meclis üyeleri Hatice Gençay, Sevinç Karataş, Sinan Ceyhan, İbrahim Eray, Ali Çağlar, Mavişehir sitesi sakinleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış öncesinde vatandaşlar ücretsiz ikramlarda bulunuldu.
Spor Kompleksinin açılışında ilk konuşan Mavişehir Sitesi Başkanı Dilaver Altay sitelerinin, çevredeki diğer sitelerinin ve halkın ortak kullanımında olan oyun alanları ve spor kompleksinin yenilerek hizmete açılmasından dolayı Başkan Atabay ve ekibine teşekkür etti.
Açılış sırasında bir konuşma yaparak Mavişehir halkına gösterdikleri sevgi ve ilgiden dolayı teşekkür ederek başlayan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim’e yaklaşık iki buçuk yıldır çok önemli hizmetler, halka hizmet etmenin kendilerinin asıl görevi olduğunu ve bu hizmetlerin reklamını bu güne kadar halka yapma gereği duymadıklarını fakat artık yapılan hizmetlerinin daha etkin bir şekilde anlatılacağını söyledi. Başkan Atabay bundan sonra yapılan tüm hizmetleri duyuracaklarını ifade ederek;“ Biz göreve geldiğimiz günden bu yana yapmış olduğumuz hizmetleri ve projeleri mütevazı bir şekilde bu bizim zaten asli görevimiz diyerek abartmadan işimize baktık. Ancak görüyorum ki başkaları “Pireyi Deve yaparak” kendilerini ön plana çıkartma gayreti içerisinde. Bizde o zaman hizmetlerimizi halkımıza sunarken ve hizmete açarken “Deveyi Pire yaparak “ halkımıza anlatıyoruz. Önümüzdeki günlerde hizmetle geçen iki buçuk yılımızı çeşitli video ve görsellerle halkımıza göstereceğiz. Sevgili Didim halkı hizmetlerin en kaliteli ve güzeline layıktır. Bizlerde onlara layık çalışmalar yapıyoruz. Halkımızın bu gün burada Mavişehir’de bizlere göstermiş olduğu sevgi ve ilgiye ekibim adına çok teşekkür ediyorum. Sizler bizlerin yanında oldukça desteğinizi ve güveninizi aldıkça daha büyük çalışmalar için şevk ve gayretle çalışacağımızdan şüpheniz olmasın. Açılışını yapacağımız Spor Kompleksi ve Dinlenme yerinin halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Atabay çocuklarla ve kadınlarla beraber açılış kurdelasını kesti.
Didim Belediyesi tarafından yenilenen Tenis kortu, Basketbol sahası, voleybol sahası ve çocuk oyun guruplarını beraberindekilerle gezen Başkan Atabay çocuklarla basketbol oynadı; Plaj voleybolu yapan vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Başkan Atabay daha sonra tenis kortundaki gösteri maçı izledi. Açılışın sonunda Aydın Basketbol Mahalli liginde Aydın İl üçüncü olan Ege Basketbol Akademisi antrenörleri kupalarını Başkan Atabay’a hediye etti.