Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi iç donanımı baştan aşağıya yenileniyor. Kooperatif Başkanı Ali İhsan Kubaliç “Kooperatifimiz üyelerine en iyi şekilde hizmet için çalışıyoruz” dedi.
Didim Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi dış cephesinin yenilenmesinin ardından bu kez da iç donanımı elden geçiriliyor. İç donanım çalışmaları kapsamında Başkanlık makamı ile yönetim kurulu oturma yeri ile personelin görev yaptığı yerler elden geçiriliyor.
Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç “Bilindiği üzere Kooperatif başkanlığına seçildiğimiz günden bu yana üyelerimize en iyi şekilde hizmet vermek için çalıştık. İlk başta kooperatifimize düzlüğe çıkardık ardından kooperatifimizin ekipman ve malzemelerini yeniledik; Kooperatifimize bir araç kazandırdık. Ayrıca arşiv odası yaptık ve elektrik kesintilerinde işlemlerin aksamaması için bünyemize bir adet jeneratör aldık. Bu kadar çalışmamızın ardından kendimize ait olan yerimizin iç donanımını modern hale getirmek için çalışmalar başlattık. Bu kapsamda üyelerimize en güzel şekilde hizmet vermek ve modern anlamda hizmet almaları ve çalışanlarımızın iyi şekilde hizmet vermeleri noktasında kooperatifimizin iç dizaynını yeniledik” dedi.
Başkanı Kubaliç’in çalışmaları yerinde takip ederken talihsiz bir kaza geçirip kolunu kırdığı görüldü.