Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İzmir Ekonomi Üniversitesi arasında oda üyelerinin çocuklarına indirim yapılması noktasında protokol imzalandı.
Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üniversite eğitimi noktasında duyarlı bir anlaşmaya imza attı. Didim Esnaf Odası üyelerinin çocuklarının Üniversite eğitimini İzmir Ekonomi Üniversitesinin Lisans ve Önlisans Programlarında sürdürmesi durumunda esnaf çocukları için yüzde 15 indirim uygulanacak. Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İzmir Ekonomi Üniversitesi arasındaki protokol kapsamında yapılacak indirim kayıt esnasında gerçekleştirecek.
Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Oda olarak sadece oda üyelerine değil birinci derece yakınları için de çalışmalar yaptıklarını ifade ederek “Protokol gereği İzmir Ekonomi Üniversitesine kayıt yaptıracak odamız üyelerinin çocuklarına %15 indirim sağlanacaktır. Bu indirimin ailelere de katkı sağlayacağını düşünüyorum. Üniversiteye kayıt sırasında esnaflarımızın Odamızdan alacakları Mesleki Faaliyet Belgelerini ve öğrenci ve velilerinin kimlik fotokopilerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Bu konuda duyarlı olmalarını da rica ediyorum” dedi